Kérem iratkozzon fel hírlevelünkre!
Menü
Naptár
Ma
Nap
Hét
Hónap

Naptár

Calendar Month Navigation

  • Előző
  • Következő

Calendar Month Navigation

  • Előző
  • Következő

Kedves Vendégünk!

A híresztelésekkel ellentétben a TÍlia Stúdióban nem szűnik meg a Jumping óra, ami azonban igaz, hogy új edzővel vágunk neki a nyárnak. Továbbra is várunk szeretettel óráinkon a megszokott időpontokban, sőt... szeretnénk visszaállítani a keddi és csütörtöki időpontokat is. Ezért megkérnék mindenkit, aki szeretne Jumping órára járni, de az eddigi időpontok nem voltak alkalmasak számára, jelezze felénk emailben hogy mikor járna szívesen. Igyekszünk bővíteni óráink időpontjait.
Amennyiben van érvényes bérleted továbbra is lejárható eszközös óráinkon, sőt a kellemetlenségek elkerülésére végett meghosszabbítjuk az érvényességét 2 héttel!
Ha bármilyen észrevételed  vagy javaslatod van az órával kapcsolatban kérlek emailben jelezd felénk!
A Tília továbbra is minőségi környezettel vár fitness óráin! Mozogj Velünk!

Órákra való Bejelentkezés:

Fitness csoportos óráinkra eszközeink darabszáma miatt be kell jelentkezni! Illetve kérjük azokat, akik bejelentkeztek de nem tudnak eljönni, töröljék foglalásukat az órát megelőző estig!

Az órákon az eszközök korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért amennyiben nem tudsz jönni, legkésőbb kezdés előtt 3 órával iratkozz le az óráról, ellenkező esetben a bérletedből levonásra kerül egy alkalom.

    • Órarend.11.19

Startjegy: Ingyenes első óra minden Új vendégünknek bármely óratípusra!